Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )
Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Κυλιόμενο κείμενο

Μη κερδοσκοπικό Blog Γαλατσιώτικοι Αντίλαλοι. Ειδήσεις από τον κόσμο την Ελλάδα, και την καθημερινότητα της πόλης, με ανιδειοτέλεια, αποφασιστικότητα, με απόλυτη ειλικρίνεια, δημοκρατικά και με όλους σας αρωγούς και συνεργάτες. Οφείλουμε να αγωνιστούμε για καλύτερες ημέρες στην πόλη μας.Παρακολουθείτε καθημερινά τους ΑΝΤΙΛΑΛΟΥΣ του Γαλατσίου.Σας παρέχουν πληρέστερη και αντικειμενική ενημέρωση.Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ στην σελίδα ο ασυμβίβαστος.Σήμερα που σαπίζει ο κόσμος,κι η ατιμία κι ο συμβιβασμός εξευτελίζουν και τις πιο γενναίες ψυχές, μια μονάχα τακτική είναι πρακτική και συμφέρει. Να'σαι ανένδοτος. -Καζαντζάκης-

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

Ολική έκλειψη ηλίου αύριο



Την Τρίτη 2 Ιουλίου θα υπάρξει μια ολική έκλειψη Ηλίου, η πρώτη μετά το 2017 και η μοναδική έως το Δεκέμβριο του 2020, η οποία όμως δεν θα είναι ορατή στην Ελλάδα.


Η έκλειψη θα είναι ορατή στην ολότητά της από τη Νότια Αμερική, κυρίως την Αργεντινή (με πιο τυχερούς τους κατοίκους του Μπουένος Άιρες) και τη Χιλή. Οι άλλες νοτιοαμερικανικές χώρες θα δουν μια μερική ηλιακή έκλειψη.
Το συνολικό «μονοπάτι» της «Μεγάλης Νοτιοαμερικανικής Έκλειψης», όπως ονομάστηκε, θα καλύψει μια διαδρομή περίπου 11.000 χιλιομέτρων σχεδόν αποκλειστικά πάνω από το Νότιο Ειρηνικό Ωκεανό. Η κεντρική φάση της έκλειψης θα λάβει χώρα πάνω από τα νερά του ωκεανού, νοτιοδυτικά των νήσων Γκαλαπάγκος.

https://www.aftodioikisi.gr/