Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )
Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Κυλιόμενο κείμενο

Μη κερδοσκοπικό Blog Γαλατσιώτικοι Αντίλαλοι. Ειδήσεις από τον κόσμο την Ελλάδα, και την καθημερινότητα της πόλης, με ανιδειοτέλεια, αποφασιστικότητα, με απόλυτη ειλικρίνεια, δημοκρατικά και με όλους σας αρωγούς και συνεργάτες. Οφείλουμε να αγωνιστούμε για καλύτερες ημέρες στην πόλη μας.Παρακολουθείτε καθημερινά τους ΑΝΤΙΛΑΛΟΥΣ του Γαλατσίου.Σας παρέχουν πληρέστερη και αντικειμενική ενημέρωση.Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ στην σελίδα ο ασυμβίβαστος.Σήμερα που σαπίζει ο κόσμος,κι η ατιμία κι ο συμβιβασμός εξευτελίζουν και τις πιο γενναίες ψυχές, μια μονάχα τακτική είναι πρακτική και συμφέρει. Να'σαι ανένδοτος. -Καζαντζάκης-

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019

Νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γαλατσίου για τα επόμενα δύο χρόνια ο κ. Γιάννης Ρωμανός


Στην πρώτη του συνεδρίαση το νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Γαλατσίου  ανέδειξε σήμερα  πρόεδρο του  τον νεοεκλεγέντα δημοτικό σύμβουλο με την δημοτική παράταξη του Δημάρχου κ. Μαρκόπουλου (Γαλάτσι - Αυτοδιοίκηση για τον Άνθρωπο)τον κ. Γιάννη Ρωμανό παλιό γνώριμο στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου επί δημαρχίας Θεόδωρου Τούντα .

Σε καλό κλίμα η σημερινή πρώτη συνεδρίαση του νέου δημοτικού συμβουλίου της πόλης μας με αρκετά νέα μέλη στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου και τον πλειονοψηφήσαντα Δημοτικό Σύμβουλο κ Εμμανουήλ (Μάνο) Ελευθερίου της Συμπολίτευσης (Γαλάτσι - Αυτοδιοίκηση για τον Άνθρωπο) προσωρινά προεδρεύοντα, να διευθύνει την διαδικασία εκλογής προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου για τα επόμενα δύο χρόνια.
Από την διεξαχθείσα μυστική ψηφοφορία για την εκλογή Προεδρείου εξελέγησαν οι:
Πρόεδρος -Ρωμανός Ιωάννης - 20 Ψήφοι, 11 Λευκά, 1 Άκυρο
Αντιπ/δρος -Λεπίδα Σοφία - 17 ψήφοι 14 λευκά 2 άκυρα
Γραμ/τέας -Χωριανόπουλος Ν.- 22 ψήφοι 11 λευκά
Αμέσως μετά ο κ Ελευθερίου παραχώρησε τη θέση του στα νεοεκλεγέντα μέλη του προεδρείου τα οποία και διεύθυναν την διαδικασία εκλογής  μελών των Επιτροπών, Οικονομικής και Ποιότητας Ζωής.
Η μυστική ψηφοφορία ανέδειξε τα παρακάτω Μέλη:
Οικονομική Επιτροπή με Αντιδήμαρχο την κ Μανδηλαρά Μαργαρίτα
Από τη Συμπολίτευση ως τακτικά μέλη εκλέγονται οι κ. Μπάστας Κων. (20 Ψήφοι), Μπουγιούκας Ευαγ. (20 Ψ), Ροπόδης Παναγ. (20 Ψ), Σκληράκης Ιωαν. (20 Ψ), Αναπληρωματικοί οι κκ, Μπακάλου Ισιδ. (18 Ψ) και Δερεδίνης Βασ. (17 Ψ).
Από την Αντιπολίτευση εκλέγονται ως Τακτικά Μέλη οι κκ, Ζώμπος Κων. (6 Ψήφοι) με Αναπληρώτρια την κ Παναγιωτακοπούλου Ασπ. (5 Ψ), ο κ Ιμπριάλος Ματθ (3 Ψήφοι) Τακτικό Μέλος και ο κ Χαραλαμπίδης Γρηγ. Αναπληρωματικό Μέλος (2 Ψ).
Επιτροπή Ποιότητας Ζωής με Αντιδήμαρχο τον κ Ροπόδη Παν. εκλέγονται τα Μέλη:
Συμπολίτευση: οι κκ Κάζαγλη Αναστ. (20 Ψήφοι), Δήμος Κων. (20 Ψ), Κορρές Ιωαν. (20 Ψ), Ελευθερίου Εμμ. (19 Ψ) ως Τακτικά Μέλη. Αναπληρωματικά Μέλη οι κκ Παπαγεωργίου Πετρ. (18 Ψ) και Δερεδίνης Βασ. (17 Ψ).
Από την Αντιπολίτευση εκλέγονται Τακτικά Μέλη οι κκ Μπούρα Χριστ. (6 Ψ) ως Τακτικό Μέλος και κ Κιτσίνη Γεωργ. (6 Ψ) Αναπληρωματικό Μέλος (Η εκλογή εδώ έγινε με κλήρωση λόγω ισοψηφίας). Τακτικό Μέλος ο κ Οικονόμου Τάσος (3 Ψ) και Αναπληρωματικό Μέλος ο κ Ιμπριάλος Ματθ. (2 Ψ) Βρέθηκε ακόμη 1 Λευκό Ψηφοδέλτιο.
Από την διαδικασία απείχαν οι κκ Σαπουνά Αγγ, Χωριανόπουλος Νικ. και Παναγιώτου Σπυρ. οι οποίοι εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για την αλλαγή του Νόμου, ο οποίος στερεί τη δυνατότητα σε μικρότερες παρατάξεις να συμμετέχουν στα Όργανα του Δήμου.
Η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ολοκληρώθηκε με τον επανεκλεγέντα δήμαρχο κ. Γιώργο Μαρκόπουλο, να απευθύνει χαιρετισμό  στα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, για Καλή και Δημιουργική Θητεία και Συνεργασία, και θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους συμπολίτες   τίμησαν με την ψήφο τους την παράταξή του