Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )
Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Κυλιόμενο κείμενο

Μη κερδοσκοπικό Blog Γαλατσιώτικοι Αντίλαλοι. Ειδήσεις από τον κόσμο την Ελλάδα, και την καθημερινότητα της πόλης, με ανιδειοτέλεια, αποφασιστικότητα, με απόλυτη ειλικρίνεια, δημοκρατικά και με όλους σας αρωγούς και συνεργάτες. Οφείλουμε να αγωνιστούμε για καλύτερες ημέρες στην πόλη μας.Παρακολουθείτε καθημερινά τους ΑΝΤΙΛΑΛΟΥΣ του Γαλατσίου.Σας παρέχουν πληρέστερη και αντικειμενική ενημέρωση.Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ στην σελίδα ο ασυμβίβαστος.Σήμερα που σαπίζει ο κόσμος,κι η ατιμία κι ο συμβιβασμός εξευτελίζουν και τις πιο γενναίες ψυχές, μια μονάχα τακτική είναι πρακτική και συμφέρει. Να'σαι ανένδοτος. -Καζαντζάκης-

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

Δημοτική παράταξη “Γαλάτσι. Ζούμε εδώ!”: "Γεφύρι της Άρτας "το έργο Ανάπλασης της Λ. Βεϊκου!!!!!! ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ολημερίς το χτίζανε...

 

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Γαλατσίου της 13ης  Οκτωβρίου ο Δήμαρχος Γαλατσίου έφερε προς ψήφιση για 3η συνεχόμενη φορά παράταση του έργου Ανάπλασης της Λ. Βεϊκου. Ένα έργο το οποίο, όπως ανέφερε ο κ. Ζώμπος επικεφαλής της παράταξης “Γαλάτσι. Ζούμε εδώ!”, έπρεπε να έχει παραδοθεί στους δημότες από τον Ιανουάριο του 2020.

Σήμερα 10 μήνες μετά έχει φτάσει στη μέση του. Και συνέχισε θέτοντας τα ερωτήματα «Γιατί η Βεΐκου εδώ και τόσους μήνες είναι ένα ατελείωτο εργοτάξιο; Γιατί δεν αλλάζουμε τον συγκεκριμένο εργολάβο; Γιατί στις προηγούμενες παρατάσεις που μόνο εσείς ψηφίσατε, δεν υπήρξαν ποινικες ρήτρες;»

Να σημειωθεί ότι η απάντηση του Δημάρχου, χωρίς να καταγραφεί στα πρακτικά, ήταν πως «μεσολάβησε» ώστε ο εργολάβος να πληρωθεί από άλλους Δήμους, μήπως και τελικά αποπερατώσει το έργο στο Γαλάτσι. Στο τελος της τοποθέτησης του κατέληξε στο συμπέρασμα πως η νομοθεσία λειτουργεί υπέρ των εργολάβων και τελικά είμαστε όμηροι αυτών.

"Πραγματικοί όμηροι είναι οι κάτοικοι της πόλης και οι Δημοτικοί σύμβουλοι της Διοίκησης που ψήφισαν ακομα μια παράταση" επεσήμανε ο κ. Ζώμπος.

22 μήνες μετά την έναρξη του έργου, ποιος πραγματικά πιστεύει πως με μία ακόμα παράταση 2 μηνών μπορεί να ολοκληρωθεί το "γεφύρι της Άρτας "της Λεωφόρου Βεΐκου.

  

Για την παράταξη “Γαλάτσι. Ζούμε εδώ!”

 

Κώστας Ζώμπος

Ασπασία Παναγιωτακοπούλου

Σοφία Λεπίδα-Ντάγλα

Γεωργία Κιτσίνη

Χριστίνα Μπούρα

Πέτρος Μαγκανάρης