Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )
Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Κυλιόμενο κείμενο

Μη κερδοσκοπικό Blog Γαλατσιώτικοι Αντίλαλοι. Ειδήσεις από τον κόσμο την Ελλάδα, και την καθημερινότητα της πόλης, με ανιδειοτέλεια, αποφασιστικότητα, με απόλυτη ειλικρίνεια, δημοκρατικά και με όλους σας αρωγούς και συνεργάτες. Οφείλουμε να αγωνιστούμε για καλύτερες ημέρες στην πόλη μας.Παρακολουθείτε καθημερινά τους ΑΝΤΙΛΑΛΟΥΣ του Γαλατσίου.Σας παρέχουν πληρέστερη και αντικειμενική ενημέρωση.Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ στην σελίδα ο ασυμβίβαστος.Σήμερα που σαπίζει ο κόσμος,κι η ατιμία κι ο συμβιβασμός εξευτελίζουν και τις πιο γενναίες ψυχές, μια μονάχα τακτική είναι πρακτική και συμφέρει. Να'σαι ανένδοτος. -Καζαντζάκης-

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020

Αναβάλλονται από τις 3 Νοεμβρίου μέχρι νεωτέρας τα προγράμματα εκγύμνασης και άθλησης στο Άλσος Βεΐκου

 











Ο Δήμος Γαλατσίου, ακολουθώντας πιστά τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν σύμφωνα με την Κ.Υ.Α 1-11-2020 για όσες περιοχές βρίσκονται στο ΚΟΚΚΙΝΟ (επίπεδο Β «αυξημένου κινδύνου») με σκοπό τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, προχωρά από την Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020 στην αναστολή λειτουργίας του Κλειστού Γυμναστηρίου Μπάσκετ στο Άλσος Βεΐκου και στην αναβολή μέχρι νεωτέρας των δωρεάν προγραμμάτων εκγύμνασης και άθλησης που πραγματοποιούνταν στο άλσος.

Επίσης κλειστά θα παραμείνουν και τα γήπεδα τέννις.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ΦΕΚ 4829/2.11.2020 προβλέπονται τα εξής:

 

  • Αναστέλλονται οι δραστηριότητες σε αθλητικές εγκαταστάσεις.
  • Αναστέλλονται κάθε είδους αθλητικές εκδηλώσεις μαζικού, εναλλακτικού, πνευματικού ή ψυχαγωγικού χαρακτήρα.
  • Επιτρέπεται μόνο η ατομική άσκηση και άθληση σε εξωτερικούς δημόσιους χώρους (χωρίς προπονητή).                                                                                                                                             Εξαιρείται της αναστολής:

 

  • η  λειτουργία των ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων, που χρησιμοποιούν αθλητικά σωματεία και όμιλοι οι οποίοι διαθέτουν νόμιμη άδεια λειτουργίας, αποκλειστικά και μόνο για ατομική χρήση, χωρίς προπονητή και χωρίς την παρουσία θεατών, στα ακόλουθα ατομικά αθλήματα:
    > αντισφαίριση,
    > σκοποβολή,
    > τοξοβολία,
    > ιστιοπλοΐα (με μονομελές πλήρωμα),
    > κωπηλασία (με μονομελές πλήρωμα),
    > κανόε καγιάκ,
    > θαλάσσιο σκι,
    > ποδηλασία,
    > γκολφ,
    > ιππασία,
    > μηχανοκίνητος αθλητισμός,
    > αθλήματα βουνού,

Σύμφωνα πάντα με τα νέα μέτρα ο στίβος στο Άλσος Βεΐκου θα παραμείνει ανοιχτός για ατομική άθληση, αρκεί να τηρούνται όλα τα απαιτούμενα μέτρα και οι αποστάσεις από τους αθλούμενους. Σε διαφορετική περίπτωση θα αναγκαστούμε να προχωρήσουμε και στο κλείσιμο του στίβου.

Μένουμε ασφαλείς και συμβάλλουμε, τηρώντας τα μέτρα, στον περιορισμό της διασποράς του COVID-19.