Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )
Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Κυλιόμενο κείμενο

Μη κερδοσκοπικό Blog Γαλατσιώτικοι Αντίλαλοι. Ειδήσεις από τον κόσμο την Ελλάδα, και την καθημερινότητα της πόλης, με ανιδειοτέλεια, αποφασιστικότητα, με απόλυτη ειλικρίνεια, δημοκρατικά και με όλους σας αρωγούς και συνεργάτες. Οφείλουμε να αγωνιστούμε για καλύτερες ημέρες στην πόλη μας.Παρακολουθείτε καθημερινά τους ΑΝΤΙΛΑΛΟΥΣ του Γαλατσίου.Σας παρέχουν πληρέστερη και αντικειμενική ενημέρωση.Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ στην σελίδα ο ασυμβίβαστος.Σήμερα που σαπίζει ο κόσμος,κι η ατιμία κι ο συμβιβασμός εξευτελίζουν και τις πιο γενναίες ψυχές, μια μονάχα τακτική είναι πρακτική και συμφέρει. Να'σαι ανένδοτος. -Καζαντζάκης-

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020

Κλειστό θα παραμείνει το Δημαρχείο Γαλατσίου την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020, λόγω κρούσματος κορωνοϊού

 











Με απόφαση του Δημάρχου Γαλατσίου Γιώργου Μαρκόπουλου, αμέσως μετά τη σημερινή πληροφόρηση για ύπαρξη θετικού κρούσματος κορωνοϊού σε υπηρεσία του δήμου, αναστέλλεται η λειτουργία του Δημαρχείου Γαλατσίου και της Κοινωνικής Υπηρεσίας (Γεωργίου Βάσσου 5) για σήμερα Τετάρτη 4/11/2020, με σκοπό την προληπτική προστασία των εργαζομένων, αλλά και των πολιτών που συναλλάσσονται με τις υπηρεσίες του Δήμου.

Με άμεση ανταπόκριση στη σοβαρότητα του θέματος ακολουθήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες του ΕΟΔΥ για περίπτωση θετικού κρούσματος και λήφθηκαν τα παρακάτω μέτρα:

  • άμεση απολύμανση σε όλους τους χώρους του Δημαρχείου.
  • Σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, τον ΕΟΔΥ και τη γιατρό Εργασίας του Δήμου διενεργείται ήδη ιχνηλάτηση των πρόσφατων επαφών.

 

Μένουμε ασφαλείς και τηρούμε όλα τα απαιτούμενα μέτρα.