Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )
Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Κυλιόμενο κείμενο

Μη κερδοσκοπικό Blog Γαλατσιώτικοι Αντίλαλοι. Ειδήσεις από τον κόσμο την Ελλάδα, και την καθημερινότητα της πόλης, με ανιδειοτέλεια, αποφασιστικότητα, με απόλυτη ειλικρίνεια, δημοκρατικά και με όλους σας αρωγούς και συνεργάτες. Οφείλουμε να αγωνιστούμε για καλύτερες ημέρες στην πόλη μας.Παρακολουθείτε καθημερινά τους ΑΝΤΙΛΑΛΟΥΣ του Γαλατσίου.Σας παρέχουν πληρέστερη και αντικειμενική ενημέρωση.Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ στην σελίδα ο ασυμβίβαστος.Σήμερα που σαπίζει ο κόσμος,κι η ατιμία κι ο συμβιβασμός εξευτελίζουν και τις πιο γενναίες ψυχές, μια μονάχα τακτική είναι πρακτική και συμφέρει. Να'σαι ανένδοτος. -Καζαντζάκης-

Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Πρόσκληση για ετήσια τακτική γενική συνέλευση και εκλογές από τον Σύλλογο Πελοποννησίων Γαλατσίου

pelop1

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΑΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ - ΕΚΛΟΓΕΣ

Αγαπητοί συμπατριώτες,Σας προσκαλούμε όλους στη Γενική Συνέλευση ,την Κορυφαία Εκδήλωση του Συλλόγου μας ,η οποία θα γίνει, την ΚΥΡΙΑΚΗ  12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016και ώρα 11.οο στην αίθουσα του Συλλόγου μας ,με τα εξής θέματα:
1.Διοικητικός απολογισμός2.Οικονομικός απολογισμός3.Έκθεση Εξελεγκτικής επιτροπής4.Έγκριση πεπραγμένων απαλλαγή Διοικ.Συμβουλίου5.Ανακοινώσεις –προτάσεις6.Εκλογή νέων Μελών Δ.Σ και εξελεγκτικής επιτροπής  
Η ψηφοφορία θα αρχίσει μετά την ολοκλήρωση των θεμάτων της Γ.Συνέλευσης  και θα τελειώσει στις 19.00
Διευκρινίζουμε ότι βάσει του καταστατικού μας :
- Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα ταμειακώς εντάξει μέλη,που έχουν πληρώσει την συνδρομή του 2016 - (10) ευρώ.- Αιτήσεις για εγγραφές νέων μελών και αιτήσεις για υποψηφιότητες για το Δ.Σ και την εξελεγκτική επιτροπή θα γίνονται δεκτές μέχρι την Τρίτη 7 Ιουνίου  και ώρα 20.00.Κάθε Τρίτη και Πέμπτη 18.30-20.30 θα παραλαμβάνονται στα Γραφεία του Συλλόγου.- Το Δ.Σ θα τις εξετάσει και εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις θα τις κάνει δεκτές. Παρακαλείσθε κατά την ψηφοφορία να έχετε την Ταυτότητα μαζί σας η Δίπλωμαοδήγησης η Βιβλιάριο Υγείας η Διαβατήριο η οποιοδήποτε έγγραφο που να δηλώνει  τα στοιχεία σας .
Μη ξεχνάτε την ετήσια συνδρομή των 10 ευρώ,είναι η βοήθεια για την κάλυψη των εξόδων και την ύπαρξη του Συλλόγου μας.
Απευθυνόμαστε σε όλους τους συμπατριώτες και ιδιαίτερα στους νέους που έχουν διάθεση για δουλειά ,να πλαισιώσουν το Δ.Σ .
Με πατριωτικούς χαιρετισμούς  για το Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                     Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΠΕΛΙΤΣΗΣ  Γ.                                    ΠΑΓΙΩΤΑΣ   Π.