Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )
Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Κυλιόμενο κείμενο

Μη κερδοσκοπικό Blog Γαλατσιώτικοι Αντίλαλοι. Ειδήσεις από τον κόσμο την Ελλάδα, και την καθημερινότητα της πόλης, με ανιδειοτέλεια, αποφασιστικότητα, με απόλυτη ειλικρίνεια, δημοκρατικά και με όλους σας αρωγούς και συνεργάτες. Οφείλουμε να αγωνιστούμε για καλύτερες ημέρες στην πόλη μας.Παρακολουθείτε καθημερινά τους ΑΝΤΙΛΑΛΟΥΣ του Γαλατσίου.Σας παρέχουν πληρέστερη και αντικειμενική ενημέρωση.Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ στην σελίδα ο ασυμβίβαστος.Σήμερα που σαπίζει ο κόσμος,κι η ατιμία κι ο συμβιβασμός εξευτελίζουν και τις πιο γενναίες ψυχές, μια μονάχα τακτική είναι πρακτική και συμφέρει. Να'σαι ανένδοτος. -Καζαντζάκης-

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

Ξεκίνημα για την νέα περίοδο της χορωδίας και του χορευτικού των Επτανησίων Γαλατσίου


Φίλες και φίλοι

Ο Σύλλογος των Επτανησίων Γαλατσίου έχει προγραμματίσει τις δραστηριότητες του για την νέα περίοδο στοχεύοντας όπως πάντα την προσφορά του στον ποιοτικό πολιτισμό.


 
               


Η τετράφωνη μεικτή χορωδία του με μαέστρο τον κ, Γιάννη Λαζαρίδη θα ξεκινήσει τα χορωδιακά μαθήματα την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017 και κάθε Παρασκευή ώρα 20.00 στην  αίθουσα του πολιτιστικού οργανισμού του Δήμου Γαλατσίου  ΘΑΝΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ στο Δημαρχείο της πόλης μας..
Το ρεπερτόριο που διδάσκεται καλύπτει ένα πολύ μεγάλο φάσμα στο χορωδιακό τραγούδι και δεν είναι λόγω ονοματολογίας του Συλλόγου αμιγώς Επτανησιακό. Την ευθύνη της χορωδίας έχουν ο πρόεδρος Γιάννης Ζαβιτσάνος 6973543120 και ο αντιπρόεδρος κ. Διονύσης Κορφιάτης6944720801.Τιμή συμμετοχής 07,00 €
Το χορωδιακό τραγούδι πάντοτε υπήρχε και θα υπάρχει στην παράδοση κάθε λαού, στην καθημερινότητά όλων μας, στη φωνή της παρέας, τη γιορτινή διασκέδαση, τη θρησκευτική κατάνυξη, τη συλλογική διεκδίκηση, σε στιγμές που νιώθουμε την ανάγκη να ενωθούμε με μια μικρότερη ή μεγαλύτερη ομάδα ανθρώπων.
Περιμένουμε Επτανήσιους και φίλους να ενισχύσουν την προσπάθεια μας για αξιοπρεπή παρουσία και προσφορά στο  χορωδιακό τραγούδι.
 

           





Το χορευτικό τμήμα  του Συλλόγου μας με Χοροδιδάσκαλο τον κ. Γιάννη Γκούλτα και υπεύθυνους την κ. Γεωργία Γραικούση, τον κ. Αυγουστίνο Κονδύλη και την κ. Κατερίνα Γαστεράτου αυτή την χρονιά σας περιμένει για τα μαθήματα παραδοσιακών χορών από όλη την Ελλάδα κάθε Τετάρτη ώρα 20.00 – 21.50 στην αίθουσα ΘΑΝΟΣ ΚΩΤΣΌΠΟΥΛΟΣ στο ισόγειο του Δημαρχείου Γαλατσίου , στοχεύοντας  να κρατήσει  περήφανα στις καρδιές μας ,αλώβητη την παράδοση και τον πολιτισμό μας ,και  να τον παραδώσει  στις επόμενες γενιές, αποτελώντας το  μέσο μεταβίβασης της πολιτιστικής  μας κληρονομιάς από γενιά σε γενιά, μέσα από την αναγνώριση και αποδοχή των διαφορετικών ηθών και εθίμων, και ιδιαιτεροτήτων της Ελλαδικής κοινωνίας.
Από τον περασμένο Μάιο μέχρις και σήμερα έχει αναπτύξει έντονη δραστηριότητα και συνεχίζει. Έλαβε μέρος στην παγκόσμια ημέρα χορού που διοργάνωσε ο δήμος Αθηναίων, σε εκδηλώσεις του Μικρασιατικού Συλλόγου του Δήμου Καισαριανής, σε εκδηλώσεις της ενορίας του Αγίου Χαραλάμπους στα Ιλίσια, και στις 29 Σεπτεμβρίου στην Καλλιθέα στό κινηματοθέατρο 'Καλυψώ'(Γρ.Λαμπράκη &Κλλυψος) .
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα :6976197166 – 6942938282 – 6959642737. Τιμή συμμετοχής 07,00 €

Φίλες και φίλοι. Σας περιμένουμε στην πολιτιστική μας συντροφιά όλοι μαζί με μεράκι σεβασμό και δουλειά να χαρούμε τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο μας  να συνεχίσουμε την μεγάλη Ελληνική παράδοση μέσα από τον χορό και το χορωδιακό τραγούδι και να προσφέρουμε με αγάπη και ανιδιοτέλεια στον χειμαζόμενο ποιοτικό πολιτισμό της παρτίδας μας.