Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )
Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Κυλιόμενο κείμενο

Μη κερδοσκοπικό Blog Γαλατσιώτικοι Αντίλαλοι. Ειδήσεις από τον κόσμο την Ελλάδα, και την καθημερινότητα της πόλης, με ανιδειοτέλεια, αποφασιστικότητα, με απόλυτη ειλικρίνεια, δημοκρατικά και με όλους σας αρωγούς και συνεργάτες. Οφείλουμε να αγωνιστούμε για καλύτερες ημέρες στην πόλη μας.Παρακολουθείτε καθημερινά τους ΑΝΤΙΛΑΛΟΥΣ του Γαλατσίου.Σας παρέχουν πληρέστερη και αντικειμενική ενημέρωση.Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ στην σελίδα ο ασυμβίβαστος.Σήμερα που σαπίζει ο κόσμος,κι η ατιμία κι ο συμβιβασμός εξευτελίζουν και τις πιο γενναίες ψυχές, μια μονάχα τακτική είναι πρακτική και συμφέρει. Να'σαι ανένδοτος. -Καζαντζάκης-

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Πώς εξηγούνται οι «νυχτερινές επιδρομές» στο ψυγείο σας;

Πώς εξηγούνται οι «νυχτερινές επιδρομές» στο ψυγείο σας;

Η ενεργειακή πρόσληψη είναι μειωμένη κατά το πρώτο μισό της ημέρας και αυξάνεται σημαντικά στο δεύτερο μισό, με αποτέλεσμα ο ύπνος να διακόπτεται για να γίνει η κατανάλωση του φαγητού

Το «Σύνδρομο Νυχτερινής Υπερφαγίας» (Night Eating Syndrome, NES) αποτελεί μία σχετικά πρόσφατα αναγνωρισμένη διατροφική διαταραχή, καθώς η πρώτη κλινική της περιγραφή έγινε μόλις το 1955.


Χαρακτηρίζεται από την έλλειψη όρεξης κατά τη διάρκεια της ημέρας, την υπερκατανάλωση τροφής κατά τη διάρκεια της νύχτας και την έντονη αυπνία καθώς το άτομο ξυπνάει από τον ύπνο του για να φάει. Η ενεργειακή πρόσληψη είναι μειωμένη κατά το πρώτο μισό της ημέρας και αυξάνεται σημαντικά στο δεύτερο μισό, με αποτέλεσμα ο ύπνος να διακόπτεται για να γίνει η κατανάλωση του φαγητού.

«Το Σύνδρομο αυτό εμφανίζεται περίπου στο 10% των παχύσαρκων ατόμων, ενώ εκτιμάται πως περίπου 1,5% του γενικού πληθυσμού υποφέρει από το Σύνδρομο αυτό, με υψηλότερα ποσοστά εμφάνισης στους άνδρες. Υπάρχουν αρκετοί ερευνητές οι οποίοι πιστεύουν πως το Σύνδρομο Νυχτερινής Υπερφαγίας αποτελεί ένα συνδυασμό: διαταραχής ύπνου, διάθεσης και διατροφικής διαταραχής καθώς συνδέεται άρρηκτα με αυξημένα ποσοστά κατάθλιψης και χαμηλής αυτοεκτίμησης...». 
http://www.protothema.gr/u