Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )
Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Κυλιόμενο κείμενο

Μη κερδοσκοπικό Blog Γαλατσιώτικοι Αντίλαλοι. Ειδήσεις από τον κόσμο την Ελλάδα, και την καθημερινότητα της πόλης, με ανιδειοτέλεια, αποφασιστικότητα, με απόλυτη ειλικρίνεια, δημοκρατικά και με όλους σας αρωγούς και συνεργάτες. Οφείλουμε να αγωνιστούμε για καλύτερες ημέρες στην πόλη μας.Παρακολουθείτε καθημερινά τους ΑΝΤΙΛΑΛΟΥΣ του Γαλατσίου.Σας παρέχουν πληρέστερη και αντικειμενική ενημέρωση.Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ στην σελίδα ο ασυμβίβαστος.Σήμερα που σαπίζει ο κόσμος,κι η ατιμία κι ο συμβιβασμός εξευτελίζουν και τις πιο γενναίες ψυχές, μια μονάχα τακτική είναι πρακτική και συμφέρει. Να'σαι ανένδοτος. -Καζαντζάκης-

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

Εκλογές στον Σύλλογο Ηπειρωτών Γαλατσίου την Κυριακή του Θωμά 15 Απριλίου 2018

Εκλογές στον Σύλλογο Ηπειρωτών Γαλατσίου



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αγαπητοί συμπατριώτες
Η θητεία και αυτού του Δ.Σ. φθάνει στο τέλος του. Στις 22/4/18 θα γίνουν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. για την επόμενη διετία.

Ο Σύλλογος έχοντας μια σταθερή και δημιουργική πορεία, είναι σε θέση πλέον να συνεχίσει την πολιτιστική του δράση με μεγαλύτερη δυναμική.
Σε ότι αφορά τα διαδικαστικά γνωστοποιούμε τα παρακάτω:


1) Οι εκλογές προκηρύσσονται για την Κυριακή 15/4/2018 στα γραφεία του Συλλόγου μας και ώρα 11:00 π.μ.. Σε περίπτωση μη απαρτίας θα γίνουν στις 22/4/2018 την ίδια μέρα και ώρα.
ΣΕΙΡΑ ΘΕΜΑΤΩΝ:
Α) Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης
Β) Απολογισμός πεπραγμένων Δ.Σ.
Γ) Οικονομικός απολογισμός
Δ) Έκθεση εξελεγκτικής
Ε) Συζήτηση επί του απολογισμού
Ζ) Ανακήρυξη και παρουσίαση υποψηφίων για Δ.Σ., Εξελεγκτική επιτροπή και Πανηπειρωτική
Η) Εκλογή εφορευτικής επιτροπής διεξαγωγής εκλογών
Θ) Ψηφοφορία (Ώρα έναρξης 13:00 και λήξης 17:00)
2)Οι υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές έως 12/4/2018 και ώρα 22:00.
3) Δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν όσοι είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο των μελλών του Συλλόγου ως τις 15/3/2018 και ώρα 22:00.
4) Η ετήσια συνδρομή του Συλλόγου είναι 5€ ανά έτος.
Καλούμε όλους τους συμπατριώτες μας σε μια μαζική γενική συνέλευση και ιδιαίτερα τους νέους και τις νέες οι οποίοι με την συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο του Δ.Σ. θα προσδώσουν μια νέα δυναμική και προοπτική στο σύλλογο.
Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                      Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΗΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΑΚΟΣ                                                                               ΜΗΧΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ


Σημείωση ΓΑΛΑΤΣΙΩΤΙΝΩΝ ΑΝΤΙΛΑΛΩΝ :

Οι Γαλατσιώτικοι Αντίλαλοι εύχονται καλή επιτυχία στην Γενική Συνέλευση και τις αρχαιρεσίες  στον  Σύλλογο των Ηπειρωτών  και καλή συνέχεια στην πολιτιστική του προσφορά.

Να επισημάνω ότι εκ παραδρομής έχει αναγραφεί στο Δελτίο τύπου αρχικά ότι εκλογές γίνονται 22/4/2018 και στην συνέχεια αναφέρεται στο Δελτίο Τύπου ότι  εκλογές  προκηρρύσονται  για τις 15/4/18 και σε περίπτωση μη απαρτίας θα επαναληφθούν τις 22/4/18.

Έτσι οι φίλοι Ηπειρώτες ας μην μπερδευτούν με την αρχική αναφορά του Δελτίου Τύπου . Οριστικά σύμφωνα με την προκύρηξη Γενική Συνέλευση και εκλογές θα διεξαχθούν μία εβδομάδα μετά το Πάσχα την Κυριακή του Θωμά 14 Απριλίου 2018 ώρα 11.00 στα γραφεία του Συλλόγου. Σε περίπτωση μη απαρτίας θα πραγματοποιηθούν ΓΣ και εκλογές την επομένη Κυριακή 22/4/2018 την ίδια ώρα με τα ίδια θέματα στα γραφεία του Συλλόγου.