Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )
Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Κυλιόμενο κείμενο

Μη κερδοσκοπικό Blog Γαλατσιώτικοι Αντίλαλοι. Ειδήσεις από τον κόσμο την Ελλάδα, και την καθημερινότητα της πόλης, με ανιδειοτέλεια, αποφασιστικότητα, με απόλυτη ειλικρίνεια, δημοκρατικά και με όλους σας αρωγούς και συνεργάτες. Οφείλουμε να αγωνιστούμε για καλύτερες ημέρες στην πόλη μας.Παρακολουθείτε καθημερινά τους ΑΝΤΙΛΑΛΟΥΣ του Γαλατσίου.Σας παρέχουν πληρέστερη και αντικειμενική ενημέρωση.Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ στην σελίδα ο ασυμβίβαστος.Σήμερα που σαπίζει ο κόσμος,κι η ατιμία κι ο συμβιβασμός εξευτελίζουν και τις πιο γενναίες ψυχές, μια μονάχα τακτική είναι πρακτική και συμφέρει. Να'σαι ανένδοτος. -Καζαντζάκης-

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Δωρεάν μαθήματα Κοπτικής – Ραπτικής από τον Δήμο Γαλατσίου


Στο πλαίσιο των δράσεων Εθελοντισμού και Αλληλεγγύης, η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας του Δήμου μας συνεχίζει για τρίτη χρονιά, το «Εργαστήρι Εκπαίδευσης» με στόχο την μετάδοση γνώσεων, εμπειριών και τεχνικών που βελτιώνουν την καθημερινότητα.

Οι εθελόντριες, κα. Χρυσούλα Πέτρου και η κα. Νατάσα Σφυρή συνεχίζουν και φέτος το επιτυχημένο μάθημα Κοπτικής – Ραπτικής και επιδιόρθωσης ρούχων με ημερομηνία έναρξης την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου στις 17:00, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου «Θάνος Κωτσόπουλος», στο ισόγειο του Δημαρχιακού Μεγάρου.
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα ξεκινήσουν την Τρίτη 29 Ιανουαρίου έως και τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.
Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε στο 2102222011
https://www.galatsi.gov.gr/