Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )
Ομορφοκκλησιά (Άγιος Γεώργιος )

Κυλιόμενο κείμενο

Μη κερδοσκοπικό Blog Γαλατσιώτικοι Αντίλαλοι. Ειδήσεις από τον κόσμο την Ελλάδα, και την καθημερινότητα της πόλης, με ανιδειοτέλεια, αποφασιστικότητα, με απόλυτη ειλικρίνεια, δημοκρατικά και με όλους σας αρωγούς και συνεργάτες. Οφείλουμε να αγωνιστούμε για καλύτερες ημέρες στην πόλη μας.Παρακολουθείτε καθημερινά τους ΑΝΤΙΛΑΛΟΥΣ του Γαλατσίου.Σας παρέχουν πληρέστερη και αντικειμενική ενημέρωση.Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ στην σελίδα ο ασυμβίβαστος.Σήμερα που σαπίζει ο κόσμος,κι η ατιμία κι ο συμβιβασμός εξευτελίζουν και τις πιο γενναίες ψυχές, μια μονάχα τακτική είναι πρακτική και συμφέρει. Να'σαι ανένδοτος. -Καζαντζάκης-

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017

Υγεία: Η χρησιμότητα της ιδιωτικής ασφάλειας στην Ελλάδα

HEALTH INSURANCE

Με τα Ασφαλιστικά Ταμεία και τους Δημόσιους Φορείς υγείας να βρίσκονται σε ζοφερή κατάσταση και να αδυνατούν να καλύψουν τις ανάγκες των πολιτών, τα πλεονεκτήματα της ιδιωτικής ασφάλισης έχουν πλέον πολλαπλασιαστεί.

Η κατάσταση που επικρατεί στον χώρο της δημόσιας περίθαλψης παρακινεί όλο και περισσότερο κόσμο να στραφεί στην επιλογή της ιδιωτικής ασφάλειας, προκειμένου να εξασφαλίσει ένα αίσθημα προστασίας για τον ίδιο και την οικογένειά του. Σύμφωνα με έρευνα του παρατηρητηρίου ΙΝΕ ΓΣΕΕ που αφορά στην περίοδο 2012-14, ο αριθμός των ανθρώπων που κατευθύνθηκαν στις ασφαλίσεις υγείας αυξήθηκε κατά 60%. Όπως επισημαίνεται, ο ρυθμός αύξησης των ιδιωτικών δαπανών για ασφάλιση υγεία αναμένεται να επιταχυνθεί τα επόμενα χρόνια, λόγω των περικοπών στη δημόσια δαπάνη και τον περιορισμό των δωρεάν παροχών. Η σχετική μελέτη συμπεριλαμβάνεται στην έκθεση του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ (ΙΝΕ- ΓΣΕΕ) (Παρατηρητήριο Οικονομικών και Κοινωνικών Εξελίξεων) με θέμα "Υγεία και μακροχρόνια φροντίδα στην Ελλάδα". Επιπλέον ενδιαφέρον στοιχείο της έρευνας είναι το γεγονός ότι στην Ελλάδα, τόσο η δαπάνη των ασφαλίστρων όσο και το ποσοστό των ασφαλίστρων της ιδιωτικής ασφάλισης υγείας στο ΑΕΠ βρίσκονται σε χαμηλά επίπεδα. Η διαφοροποίηση μεταξύ των χωρών οφείλεται κυρίως στα διαφορετικά χαρακτηριστικά και την πορεία εξέλιξης των συστημάτων υγειονομικής περίθαλψης κάθε χώρας.
Τι αναζητούν οι πολίτες στις ιδιωτικές ασφαλίσεις Υγείας
Ανάλογα με το πρόγραμμα Υγείας που επιλέγουν οι ασφαλισμένοι, συνήθως αναζητούν να διασφαλίσουν τα έξοδα νοσοκομειακής περίθαλψης εντός, ή ακόμα και εκτός Ελλάδας, την κάλυψη των ιατροφαρμακευτικών εξόδων, αλλά και όλες τις απρόβλεπτες και υψηλές δαπάνες υγείας και νοσηλείας, παροχές και επιδόματα προστασίας, προληπτικές εξετάσεις (checkup), ακόμα και οδοντιατρική κάλυψη. Παράλληλα, επιλέγουν την ιδιωτική ασφάλεια ώστε να έχουν άμεση πρόσβαση σε διάφορες παροχές και υπηρεσίες Υγείας, αποφεύγοντας την μακρά αναμονή, την ταλαιπωρία και τις ουρές των κρατικών νοσοκομείων. Ένα επιπλέον πλεονέκτημα των ιδιωτικών προγραμμάτων είναι η δυνατότητά τους να λειτουργούν συμπληρωματικά ή και να μηδενίζουν το κόστος συμμετοχής, σε περίπτωση που μεσολαβεί άλλος Ασφαλιστικός Φορέας. Με πληθώρα προγραμμάτων, και με τη δυνατότητα προσαρμογής τους στις ανάγκες και στις οικονομικές δυνατότητες του καθενός, η ιδιωτική ασφάλιση δεν παραπέμπει σε υπηρεσίας πολυτελείας, αλλά σε είδος πρώτης ανάγκης για όσους αναζητούν ένα επιπλέον αίσθημα ασφάλειας για τους ίδιους και τις οικογένειες τους. Την ίδια στιγμή, και εν αναμονή περαιτέρω αλλαγών στον χώρο της δημόσιας ασφάλισης, το τοπίο της δημόσιας περίθαλψης αποτυγχάνει να ανταποκριθεί με αξιοπρέπεια στις προσωπικές ανάγκες των ασθενών, γεμίζοντας ανασφάλεια τους πολίτες που θέλουν να είναι σίγουροι για το μέλλον της ιατροφαρμακευτικής τους κάλυψης.
Επιλέγοντας ένα από τα προγράμματα Ιδιωτικής Ασφάλισης οι πολίτες απολαμβάνουν υπηρεσίες, προνόμια και παροχές που, όπως έχει αποδειχθεί, δεν μπορεί να τα προσφέρει το δημόσιο σύστημα υγείας. Ξεκινώντας από την τόσο σημαντική προληπτική ιατρική με διαγνωστικές εξετάσεις που αποσκοπούν στην έγκαιρη διάγνωση και εντόπιση προβλημάτων και καταλήγοντας στην τυχόν ανάγκη επεμβάσεων και νοσηλείας, η ιδιωτική ασφάλιση προσφέρει το αίσθημα της σιγουριά και την βεβαιότητα ότι τα προβλήματα υγείας αντιμετωπίζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, δίχως καθυστερήσεις και άσκοπες ταλαιπωρίες.
Καθώς λοιπόν η προστασία, τόσο η δική μας όσο και της οικογένειάς μας, προϋποθέτει την εξασφάλιση της υγείας μας, η οποία για όλους αποτελεί την ύψιστη προτεραιότητα, η MetLife, παγκόσμιος ηγέτης της ιδιωτικής ασφάλισης,  προσφέρει αξιόπιστες και ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλισης και προστασίας της υγείας, που σχεδιάζονται σύμφωνα με τις προσωπικές και οικογενειακές σας ανάγκες. 
Η υγεία προϋποθέτει ασφάλεια, κυριολεκτικά και μεταφορικά. 
http://www.huffingtonpost.gr/